Reserve Upgrade - Sandow Crescent, Coromandel Valley

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linkedin Email this link

Consultation has concluded

In June 2016, the Coromandel Valley community helped shape our final concept designs for the Sandow Crescent reserve upgrade.

The final design includes:

  • new place space consisting of basket swing, swing set, play platform with climbing wall, climbing net, slide and fireman's pole
  • shelter with picnic setting
  • landscaping
  • forest and orchard tree planting
  • seating
  • improvements to the railing of the bridge
  • refurbishment of the existing heritage plaque and seating area

Funding has now been approved and construction will be undertaken during the 2018-19 financial year.

In June 2016, the Coromandel Valley community helped shape our final concept designs for the Sandow Crescent reserve upgrade.

The final design includes:

  • new place space consisting of basket swing, swing set, play platform with climbing wall, climbing net, slide and fireman's pole
  • shelter with picnic setting
  • landscaping
  • forest and orchard tree planting
  • seating
  • improvements to the railing of the bridge
  • refurbishment of the existing heritage plaque and seating area

Funding has now been approved and construction will be undertaken during the 2018-19 financial year.